dimarts, 8 de gener del 2008

Assemblea d'Agrupament

Aprofitant l'últim dia abans de les vacances vam dur a terme l'assemblea d'Agrupament. Ens vam reunir tots els que ens trobem cada dissabte al cau: nens i nenes, nois i noies i l'equip de caps; per parlar d'aspectes que ens afecten directament i decidir sobre el nostre Agrupament. Inicialment es van presentar els objectius que s'ha fixat l'equip de caps per aquest any que són:

La barraka de fires: d'on s'han obtingut 6000€ per l'economia del cau amb l'esforç de tots i totes juntament amb un gran esforç dels pares i mares. Gràcies a tots.
Material per unitats: s'ha començat a repartir el material de les diferents unitats. Ja s'han repartit les tendes i ara falten llums de gas i fogonets.
Camp de treball: Durant el pont de l'1 al 4 de maig es farà un camp de treball a la casa de Bianya per acondicionar-la i millorar les condicions per poder fer-hi estades.
Comissió de muntanya: plantejarà diferents excursions d'un dia a qui s'hi vulgui apuntar de cara el bon temps.
100+1: Es la trobada de tots els agrupaments de la demarcació de Girona que es farà a Figueres el cap de setmana del 10 i 11 de maig. Algunes unitats de l'Agrupament hi participaran.
St. Jordi: La típica i mítica excursió de Sant Jordi on marxem tot l'Agrupament un cap de setmana serà el cap de setmana del 26 i 27 d'Abril. Ja us podeu començar a reservar la data.
Reciclatge: Aquest any volem engegar el reciclatge del material del cau.

També es va fer un resum de com és el nostre Agrupament, qui som i què fem.

Som:
5 castors i llúdrigues
8 llops i daines
15 ràngers i noies guia
15 pioners i caravel·les
15 caps

Hem fet:
2 campaments d'estiu a Catalunya (Ll/D i R/NG)
1 ruta pel Païs Basc (P/C)
Participar i col·laborar amb el Correllengua
Vendre roses per St Jordi
Organitzar i participar a la Gimcana solidaria per la llibertat de la Núria
Participar activament en els actes de suport a la llibertat de la Núria!


Després de tota la informació sore el cau es va obrir un torn de paraula a cascuna de les unitats per escoltar les seves propostes i opinions.
-Els llops i daines a través de les seves portaveus Maria i Carla van exposar el seu desig que vingui més nens i nenes al cau. Van proposar fer una gimcana oberta a la ciutat i a tothom per animar als nens i nenes a venir al cau.
Totes les unitats s'hi van mostra d'acord i l'equip de caps va comentar que en parlarien en el pròxim consellet i mirarien com poden ajudar a la unitat de LL/D.
-Els ràngers i noies guia van preguntar de què se'n feia dels diners que s'havien obtingut de la barraca i van proposar que cada dues setmanes una unitat netegi les zones comunes del cau.
Es va explicar que els diners els administra el tresorer de l'Agrupament perquè no en faltin els pròxims anys ja que no es tornarà a tenir barraca segurament fins al cap de quatre anys. També es va dir que aquests diners els poden utilitzar per les unitats sempre que la seva finalitat sigui en vocació de servei.
La proposta de neteja va ser més polèmica i va portar una estona de debat. Al final es va acceptar la proposta pero els Ll/D i C/Ll netejaran junts perquè són molt pocs.
-Els pioners i caravel·les van anunciar que faran la setmana de cigró o pèsol (encara no han decidit el nom) però per realitzar-la es necessari que parlin amb un lampista perquè arregli el lavabo. Van proposar si es possible apujar les parets del cau fins el sostre i si es poden comprar estufes. Des de l'equip de caps no hi ha cap problema amb les parets sempre que parlin amb un paleta a veure si es possible. Sobre les estufes es miraran preus.

Això es un resum del que va donar de si la primera assemblea de l'agrupament!
Gràcies a tots i totes per participar!

1 comentari:

Francesc Vila i Batallé ha dit...

Hola gent,
Us ho heu ben currat. Moltes gràcies per compartir aquest munt d'informacions.
No cal recordar-vos que compteu amb la nostra ajuda i suport.
Una abraçada,
Francesc + Montse
(els pares Vila)